Best Western County House

Je voelt dat Blycolin een langetermijnvisie heeft

Best Western County House is een driesterrenhotel dat in een groene buurt in het zuiden van Brussel (Ukkel) ligt. Het hotel telt 104 kamers en heeft een bar en 6 vergaderzalen. Het hotel wordt bezocht door zowel zakenreizigers als toeristen. Best Western County House is al een kwart eeuw klant bij Blycolin.

Directeur Johan Meire is vooral te spreken over de georganiseerde aanpak van de linnenverhuurder. “ Je voelt dat er een ganse structuur achter Blycolin zit. De mensen bij Blycolin weten zeer goed waar ze mee bezig zijn en hebben een langetermijnvisie op het linnengebeuren. Ze zijn daarbij erg kritisch op hun eigen methodes, die ze regelmatig bijsturen. Dat is voor ons hotel positief, omdat we dan altijd kunnen rekenen op de nieuwste methodes en normen”.

Op logistiek vlak zit Blycolin volgens Johan Merie op een goed spoor: “ Blycolin levert de containers met frisgewassen linnen omstreeks 4 uur in de ochtend aan. Deze werkwijze heeft als voordeel dat de housekeeping ‘s morgens onmiddellijk aan de slag kan met het schoonmaken van de kamers en het opmaken van de bedden. Bovendien worden andere leveranciers en klanten niet gehinderd door de levering van het linnen”.

Johan Meire apprecieert het ook dat hij zich niet hoeft te bekommeren om verlies of beschadiging van linnen: “ Blycolin staat steeds garant voor voldoende stock. Beschadigd linnen wordt gewoon aangevuld met nieuw linnengoed. Bovendien maakt de firma regelmatig een inventaris op van de voorraad. Waar nodig worden de hoeveelheden bijgestuurd”, aldus nog Johan Meire.