Hotel Quartier Latin

We hoeven ons niet meer te bekommeren over ons linnen. En dat bevalt ons zeer goed

“We hebben een hotel met 70 kamers, een grote spa, een restaurant-brasserie en diverse zalen voor banketten en congressen. Genoeg werk dus. Linnen in eigen beheer zou er te veel aan geweest zijn. Ik vind trouwens dat je niet alles zelf moet willen doen. Soms is het beter om dingen in handen te geven van specialisten. Met Blycolin als partner hoeven we ons niet langer te bekommeren over ons linnen. En dat bevalt ons zeer goed”.

Caroline Houyoux is eigenares van Hotel Quartier Latin in Marche-en-Famenne. Het hotel is ondergebracht in een combinatie van een fraai gerestaureerde, voormalige jezuïetenkerk uit de 18de eeuw en een bijpassende nieuwbouw. Le Quartier Latin beschikt verder over een goed uitgerust wellnesscentrum, een restaurant en diverse zalen voor meetings. Het hotel is daarom erg in trek bij zowel toeristen als businesslui. Gans het linnenbeheer laat Hotel Quartier Latin over aan Blycolin. Caroline Houyoux: “ We hebben in ons hotel enorm veel bed- en badlinnen nodig. Stel je voor dat je daar in zou moeten investeren? Neen, dan is de huuroptie veel beter. Bovendien moeten wij ook niet meer op zoek gaan naar wasserijen. Blycolin doet dit allemaal voor ons, van de inkoop van linnen en het onderhoud tot de levering van het linnen dat we nodig hebben”.

Caroline Houyoux is zeer te spreken over de service van Blycolin. “ We hebben een zeer goed contact met de regiomanager. Hierdoor verloopt alles zeer flexibel. Als we constateren dat we plots te weinig linnen hebben, dan moeten we maar een telefoontje doen en het probleem is onmiddellijk opgelost”.

“ We mogen zeker ook niet klagen over de kwaliteit van het geleverde linnen. Versleten of kapot linnen gaat er zoals afgesproken onverbiddelijk uit. Zo hebben we in ons hotel en spa altijd mooi linnen, wat onze gasten ten goede komt. Bovendien zit het ook wel goed met de prijs-kwaliteitsverhouding. Kortom: de samenwerking met Blycolin verloopt vlot en zorgeloos. En meer moet dat niet zijn”.