B & B Soetemin

Blycolin is de perfecte oplossing voor onze B&B

“Onze B&B is sinds de opening, volgend jaar 10 jaar, klant bij Blycolin en het heeft ons nog geen seconde gespeten. Wat we goed vinden aan Blycolin? Alles eigenlijk. De kwaliteit van het linnen, de service, het contact… ; gans het concept eigenlijk”. Aan het woord is Emilia Baert van B & B Soetemin in Lier. Voor haar gezellige B&B aan de rand van Lier doet ze al een tijdje beroep op Blycolin. Veel van haar gasten zijn fietsers of wandelaars, al zijn er de jongste tijd ook steeds meer zakelijke klanten onder haar clientèle.

“Blycolin hanteert een zeer scherpe prijs”, merkt Emilia Beart op. “ Wellicht heeft dit te maken met de huurformule. Ik heb ooit de oefening gemaakt door offertes aan te vragen om linnen aan te kopen. Dit kwam steeds veel duurder uit. Met een huurformule ben je financieel dus veel beter af. En je hoeft je verder geen zorgen te maken, want je weet dat jouw linnengoed in goede handen is bij Blycolin”.

De zaakvoerster van B & B Soetemin is fan van de dekbedden en kussens van Blycolin: “ Een mooi opgemaakt bed in onze gastenkamers zijn voor ons een belangrijk visitekaartje. Blycolin biedt een collectie lakens, dekbedovertrekken en kussenslopen aan, die volledig beantwoorden aan onze voorkeuren en eisen. Dankzij Blycolin is het bedje voor onze gasten gespreid”, lacht Emilia Baert.