Search

Kolham

 

 

Blycolin Laundries
Wasserij Kolham

Welkom bij Blycolin Laundries Kolham. Deze wasserij is in 2022 toegevoegd aan de familie van Blycolin. Voorheen was dit wasserij Klein: een professionele wasserij die teruggaat tot 1937 en al sinds 1988 met Blycolin samenwerkt.

Bij Blycolin Laundries Kolham werken ongeveer 35 medewerkers, met name uit Groningen. De capaciteit is 75.000 kilo per week. Je vindt de wasserij aan de vaart op het industrieterrein in Kolham.

Mario Zoontjes is bijna geboren in een wasserij voert hier de leiding. Met Jan Bron als productieleider jagen ze hier samen de was er doorheen!

Vacatures in Kolham

Meerdere Locaties

Vakantiekracht

24-40 uur Meerdere locaties

Als vakantiekracht in de wasserij help je mee in de productie van linnengoed. Je zorgt voor stralend schone dekbedden, handdoeken, badmatten en servetten. Sorteren, mangelen, vouwen… geen ervaring? Geen probleem. Binnen onze wasserijen leren wij het je graag.

Bekijk de vacature
Meerdere Locaties

Productiemedewerker

36-40 uur Meerdere locaties

Als Productiemedewerker van Blycolin Laundries sorteer je de was bij binnenkomst, sta je aan de mangel bij het drogen en strijken van de schone was, of word je ingezet bij het vouwen van badstof.

Bekijk de vacature
Meerdere Locaties

Chauffeur met rijbewijs BE/C/CE

10-40 uur Meerdere locaties

Als chauffeur van Blycolin Laundries laad en los je zelf rolcontainers met hotellinnen (schoon & vuil) in de vrachtwagen en breng je deze naar de verschillende hotels. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het lossen van het juiste linnen bij onze klanten.

Bekijk de vacature