Zoeken
 
22 dec 2016

Blycolin’s campagne:

‘Ontdek ons linnenverhaal!’

Een slaapverwekkend linnenverhaal

“Als ze er niet is, weet een man pas wat hij mist.” Misschien kent u deze zin wel, hij komt uit een nummer van de band De Dijk. Eigenlijk is het met linnen net zo: u weet pas hoe waardevol het is, wanneer u het niet tot uw beschikking heeft. Niet alleen omdat u en uw gast het hard nodig hebben (waar is een mens zonder handdoek of dekbedovertrek?), ook omdat het waarde toevoegt aan de beleving in uw onderneming. Linnen is een heel belangrijke factor als het gaat om sfeer.

Het verhaal dat goed voelt voor elke gast…

Linnen is dus niet alleen maar noodzakelijk of functioneel. Het is ook de onopvallende, maar onmisbare sfeermaker in bijvoorbeeld een hotelkamer of restaurant. Of nu een pasgetrouwd stel een gat in de dag slaapt of een spreker op een conferentie nog even ongestoord een power nap doet: in beide situaties is het zachte, schone linnen datgene wat hen extra comfort geeft. Linnen is de stille getuige van alles wat zich binnen een hotel, wellnesscentre of restaurant afspeelt. Trouwens, nu we het daar toch over hebben: kent u dit fijne filmpje al?

…én het verhaal dat u alle comfort biedt

Maar linnen is daarnaast voor u ook vooral een product waarmee u handig moet kunnen werken. Want laten we wel wezen, als hotelier of manager housekeeping moet u aan duizend dingen denken. Dan is het geruststellend als uw basis, uw horecalinnen, altijd van hoge kwaliteit én voorradig is. Welke onverwachte situatie er ook ontstaat, met de juiste linnenservice bent u altijd voorbereid.

Ontdek de kracht van linnen. ‘Ontdek ons linnenverhaal’.

Blycolin vertelt u graag wat bij linnenservice belangrijk is. Inzicht en inspiratie op dat gebied zorgen ervoor dat uw dag, en ook die van uw gast, comfortabeler verloopt. Met de nieuwe campagne ‘Ontdek ons linnenverhaal’ nemen we u mee in verhalen over linnen en linnenservice. Zo bent u er altijd zeker van dat u de zachtste keuze maakt.