Zoeken

PROFESSIONELE WASSERIJEN

Gespecialiseerde wasserijen

Vertrouwen dat het linnen stralend, strak en schoon is. Iedere keer weer. Dat vraagt om zorg en aandacht voor het materiaal en … kennis over de reiniging van textiel. Bij onze professionele wasserijen is uw linnen in handen van echte specialisten. Een partij die weet hoe hoogwaardige collecties lang meegaan en wit ook echt wit blijft.

“Op Blycolin kan je steeds rekenen”

Ons hotel was reeds klant bij een linnenpartner, die door Blycolin werd overgenomen. Het was een...
Pavillon Du Zoute Caroline Hoste

Kwaliteit gegarandeerd

Met een landelijk netwerk aan wasserijen zoeken wij een partner die zo dicht mogelijk bij u in de buurt zit. Daarnaast controleren we voortdurend:

  • Vuil- en vlekverwijdering
  • Opmaak van containers
  • Continuïteit en duurzaamheid
  • Wascapaciteit en afwerkkwaliteit

Altijd dichtbij
Netwerk van wasserijen

We werken met onze 8 eigen wasserijen én 150 partnerwasserijen in 5 landen. Zo vinden we meestal wel een wasserij in de buurt. Dan zijn we niet alleen snel bij u, het is ook nog eens efficiënt en beter voor het milieu. Door een intensieve samenwerking en regelmatige controles, kunnen we duurzame processen en kwaliteit garanderen.

Linnenbeheer uitbesteden?

image

Elke druppel helpt

Met ‘Een liter voor een liter’ spiegelen we het waterverbruik in onze wasserij. Dat betekent dat we jaarlijks net zoveel schoon drinkwater beschikbaar maken in ontwikkelingslanden als we in onze wasserij verbruiken. Blycolin werkt hierin samen met Mövenpick en is partner van:

 

Duurzaamheid & water

Van douchende gasten tot het wassen van de lakens; in de hotelwereld wordt dagelijks enorm veel water verbruikt. Beschikbaarheid van schoon drinkwater is essentieel, maar niet vanzelfsprekend. Duurzaamheid wordt daarom steeds belangrijker en vereist een vooruitstrevende bedrijfsvoering. Wij doken in de wereld van Water & Duurzaamheid en zagen hoe Mövenpick, Blycolin en Made Blue dit aanpakken.

Posted by HorecaNederland.TV on Tuesday, January 17, 2017

Aandacht voor
duurzame wasprocessen

In samenwerking met de wasserijen investeren we voortdurend in duurzame processen. Drogeroptimalisatie, nieuwe ontwateringspersen en het EU Ecolabel Cool Chemistry wasconcept zijn daar voorbeelden van. Net als het Laundry Dashboard dat medewerkers inzicht geeft in energie- en waterbesparing per kg wasgoed.

image
icon

Het wasproces
in beeld

Topwasserijen gezocht

Blycolin werkt samen binnen een groot netwerk van wasserijen. Om de wasservices voor onze klanten zo hoog mogelijk te houden, leggen we altijd weer graag contact met nieuwe industriële wasserijen. Partners die net als wij werken aan duurzame processen én duurzame relaties.

"Capaciteit en innovatiekracht; snel leveren, slim besparen."

De was moet snel weer schoon naar onze klanten, dat doen we zo duurzaam mogelijk tegen lage kosten...
Wasserij Meerzicht Rem van Dommelen