Zoeken
 
21 mrt 2016

CO-CREATIE:

Inspirerend Hotel concept op ‘VENUEZ16’

Op maandag 21 en dinsdag 22 maart 2016 vindt de Hospitality Show ‘VENUEZ16’ voor de zesde keer plaats! De Hospitality Show strijkt opnieuw neer in het Antwerpse Park Spoor Noord om bezoekers te inspireren en een blik op de horeca van morgen te bieden.

VENUEZ is, sinds de oprichting in 2009, dé referentie voor inspiratie binnen de Hospitality industrie. Naast de Hospitality Show, word jaarlijks de Hospitality Awards georganiseerd en wordt het Hospitality & Lifestyle magazine VENUEZ zes keer per jaar gepubliceerd.

Let your network do the talking

Het beproefde en gesmaakte recept blijft hetzelfde: gedurende een tweedaags evenement wordt er uitgepakt met de nieuwste en meest innoverende horecatrends in de Hospitality industrie. Er wordt niet enkel op Belgische tendensen en concepten gefocused, maar ook buiten de landsgrenzen.

Zo presenteren GIRA, Deltalight, Designstudio Muurbloem, Blycolin, Geberit en Auping samen een inspirerend hotel concept, waar zij gezamenlijk hoteliers en architecten verwelkomen. Immers; “It’s not about what you know, but about who you know”.

Data

Maandag 21 maart 2016 (10u – 21u)
Dinsdag 22 maart 2016 (10u – 19u)

Locatie

Parkloods
Park Spoor Noord
Damplein 2 – Antwerpen
www.venuez.be