Zoeken
 
31 aug 2012

Logistieke vraagstukken:

de linnenkamer

Uw linnenkamer. Te vol en rommelig? Wij helpen u graag met tips en oplossingen!

De linnenkamer is het centrale ‘kruispunt’ van de housekeepers. Fris gewassen linnen komt er binnen om de weg te vinden naar schone bedden en badkamers. Terwijl gebruikt linnen via de linnenkamer de omgekeerde weg maakt. Bovendien slaat u er extra kussens, dekbedden en linnengoed op. Een belangrijke schakel dus, zoals u ongetwijfeld weet. Maar u herkent vast ook wel dat de linnenkamer vaak te rommelig is, overvol en onoverzichtelijk. Dat sluipt er in de dagelijkse gang van zaken zo vanzelf in. En dat werkt niet lekker, toch? Het kan echter eenvoudig anders. Als u dat wilt, willen wij u daar graag een paar vakkundige handjes bij helpen.

Linnenkamers liggen regelmatig op de meest ongunstige locaties in het hotel. Er is, bij wijze van spreken, nog ergens een bezemkast over en die wordt dan maar gebruikt als linnenkamer. Moeilijk bereikbaar met smalle toegangsdeuren, trappetjes op, trappetjes af en vaak veel te klein om alle noodzakelijke spullen een plaats te geven. Dat kost u als housekeeper veel extra tijd, om over de ergernissen maar niet te spreken. Je ziet ook geregeld dat linnenkamers langzamerhand overlopen. Het linnen, de kussens, de dekbedden worden door elkaar en op elkaar gepropt. Begrijpelijk als er gewerkt moet worden, maar ook niet echt handig.

Linnenkamer

Vraag het maar aan ons

Overdrijven wij nu? Nee, want werpt u maar eens een kritische blik op uw eigen linnenkamer. Hoogstwaarschijnlijk kan er dan links en rechts best wel wat worden verbeterd. Maar wat en vooral hoe dan? De oplossing is even simpel als doeltreffend. Vraag het gewoon aan de mensen van Blycolin! Wij kijken met plezier en vakkundige ogen samen met u naar uw linnenkamer en hoe die nou eigenlijk functioneert. U krijgt van ons dan allerlei tips en handvatten. Over bijvoorbeeld een betere ligging en een meer praktische inrichting van uw linnenkamer. U zult merken dat het met vaak eenvoudige ingrepen, zonder verbouwingen en investeringen, anders kan. Ook met interne transportsystemen. Want daar denken wij ook voor en met u over na. En komen met verschillende oplossingen, zoals het Etage Adapt Systeem en SEP. Schroom dus niet om met ons eens over uw linnenkamer te praten.