Zoeken
 
3 apr 2015

Overname

wasserijbedrijf Peelen Neder Veluwe

Blycolin Groep, de organisatie die al meer dan veertig jaar actief is als internationale specialist en partner in linnenservices neemt wasserij Peelen Neder Veluwe over. Hiertoe hebben beide bedrijven vandaag een intentieverklaring ondertekend.

“Wij zijn blij met deze overname” zegt Marc van Boekholt, CEO van Blycolin. “Wasserij Peelen Neder Veluwe is een kwaliteitsbedrijf waarmee we al geruime tijd samenwerkten” en “de overname past in de uitrol van onze strategie om de komende jaren een groter aandeel eigen wascapaciteit in de groep op te bouwen”.

“Service, betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht staan centraal in onze dienstverlening”, aldus Van Boekholt.

Aandeelhouders en directies zien de overname als een logische stap in een sector die gekenmerkt wordt door consolidatie.

“Wij zijn blij dat we in Blycolin een goede overnamekandidaat hebben gevonden die de wasserijorganisatie verder kan helpen in haar professionaliseringsslag” zeggen Luc Peelen en Erwin Vreman gezamenlijk eigenaar van Peelen Neder Veluwe.